Päivä alkoi pienen jännityksen kera, tänään tanssi&aerobic ryhmämme esiintyi koulun edessä <: Eilen kavereiden kanssa sovittiin että laitetaan hameet kouluun, ja kun aamulla oli +5 astetta lämmintä meinasi sopimuksen rikkominen käydä mielessä. Mutta onneksi kuitenkin laitoin hameen, koska nyt iltapäivällä olikin tosi lämmintä ja aurinkoista, vihdoin! Koulussa oli pientä vapputunnelmaa; vappuväreillä värjättyjä hiuksia, tytöillä hameita ja löytyi sieltä kruunu ja taikasauvakin :D Ensin oli kaksi tuntia normaalia koulua, sen jälkeen me tanssiryhmäläiset siirryimme ala-asteen puolelle syömään. Siellä kaikki koululaiset olivat jokin erikoinen asu päällään, oli ilmeisesti joku pukeutumispakko. Söimme pikaisesti ja siirryimme sitten mantulle, jossa näytöksemme pidettäisiin. Meillä oli pari tuntia kerrata tanssejamme, ennen kuin varsinaiset esitykset alkoivat. Musiikkeina meillä siis oli:

*Paramore: crushcrushcrush

*Madonna feat. Justin Timberlake: 4 minutes

*En Vogue: Free your mind

Tanssimme kaksi eri näytöstä, koska koko koulu ei mahtuisi kerrallaan katsomaan saliin. Ensimmäinen esitys jännitti enemmän, mutta se meni myös hieman paremmin kuin toinen. Kokonaisuudessaan tanssit menivät hyvin, vaikka pieniä virheitä tuli varmaan jokaiselle. Yleisö ainakin oli hyvin mukana esityksessä. Oli tosi mukavaa tanssia!

Tänään siis päällä oli lyhyt musta hame (jonka kuva taitaa olla jossain aiemmassa postauksessa), legginssit, punainen paita ja valkoinen huppari. Kuvaa en ole kerennyt valitettavasti ottaa, anteeksi. Pitäisi tosiaan ostaa oma kamera kun tykkään niin paljon valokuvaamisesta! Ihanaa huomenna ei tarvitse kouluun mennä <: ja on luvattu taas niin ihanan lämmintä ilmaa että voi hyvin ulkona olla. Tänään voisi kyllä lähteä taas vaihteeksi lenkillä käymään. Huomenna taitaa olla jalisharkat, tai ainakin näin muistelen.. Sinne siis ainakin huomenna <:

Kävin vähän ulkona valokuvailemassa, ja ajattelin lisätä muutamia kuvia vielä tähän postaukseen näin jälkikäteen.

                                     1513735.jpg

                         1513739.jpg

                                    1513751.jpg

                                    1513753.jpg

                                     1513755.jpg

No mutta nyt taitaa tämä postaus päättyä, hauskaa vappua kaikille! <: