Taisin jotain lupailla aiemmin, että teen tänne postauksen toppi- ja t-paitakokoelmastani :D Loppujen lopuksi niitä ei tähän tullutkaan kovin montaa, mutta kyllähän noita muutama on <: kaikkia en ensinnäkään jaksanut kuvata koska käytän joitakin paljon harvemmin kuin näitä.. Nyt kun rupesin miettimään, kaikki näistä paidoista, lukuunottamatta yhtä, on ostettu H&M:ltä :o noh siellä on niin halpaa kaikki niin ehkä siitä johtuu :D mutta pitäisi jostain muualtakin joskus ostaa varmaan.. :D no mutta nyt pientä esittelyä paidoistani (anteeksi kuvat on epäselviä eikä paita näy kokonaan, on vaikea kuvata ilman ajastusta):

1476932.jpg 1476935.jpg 1476937.jpg 1476940.jpg 1476952.jpg 1476942.jpg 1476943.jpg 1476944.jpg 

- musta printtitoppi: ostettu äskettäin, käyttänyt aika vähän. Kesällä kiva.

- punainen toppi: kivan piristävä väri, tätä olen pitänyt melko paljon.

- harmaa raidallinen toppi: tätäkin olen pitänyt melko paljon, raidat antaa vaihtelua kivasti.

- oranssi raitatoppi: tämäkin tämmöinen piristysruiske, erilainen, mutta vähän vaikea löytää väriä jonka kanssa sopii yhteen.

- perus musta t-paita: tämmöinen löytyy varmaan jokaisen vaatekaapista, niin myös minun.

- sininen t-paita: kivan erilaiset kuviot ja ohut kangas muihin verrattuna.

- musta "lyhyt tuninka": tämä on siis tuninkan mallinen, mutta sen verran lyhyt että on t-paita :D tykkään tosi paljon erilaisesta mallista.

- harmaa t-paita: ihan tämmönen normi paita

 

Joskus sitten voisin kuvata hupparini ja muut pitkähihaiset :D Mutta voisin tänne jotain kuulumisia myös kirjoittaa. Tänään tuli syötyä kevään ensimmäinen jäätelö <: oli niin ihanaa kun vihdoin aurinko paistoi ja oli lämmintä! Ja jalisharkoissakin olin.. Oli kyllä hieman erilaiset harkat kun valmentaja jostain kumman syystä ei ilmestynyt paikalle ja pidimme harkat keskenämme :D meitä oli siellä 7 tyttöä ja onneksi jotain saimme aikaiseksi :) Vois kyllä lähtee vielä nyt illalla tuonne pihalle pelailemaan yksikseni.. Jos jaksaa. Haluaisin aloittaa salibandyn, mutta kotipaikallani ei ainakaan vielä ole tytöille omaa joukkuetta. Kuulin kuitenkin, että joku oli alkanut kyselemään olisiko joukkueen perustaminen mahdollista ja se saattaa jopa toteutua oikeasti jos pelaajia on riittävästi <: Vanhempani eivät tosin ole yhtä innoissaan siitä, koska joutuisivat minua enemmän vaan kuskaamaan.. Mutta jos joukkue perustetaan niin olen varmasti mukana! Eilen kävin pelaamassa salibandyä eräällä ala-asteella, mutta se vuoro on kaiken ikäisille eikä se ole sama asia kun kunnon joukkue.

Mutta huomenna vihdoin pääsee shoppailemaan! <: teen ehkä postauksen ostoksistani (jos sellaisia nyt löytyy) huomenna tai sunnuntaina :) mutta näkemisiin siihen saakka ja nauttikaa keväästä! :D