Tämä aamu alkoi kyllä taas aika vauhdikkaasti. Kävelin normaalia vauhtia tienvarteen odottamaan bussia. Matkaa oli jäljellä vielä melkein 200m ja silloin näin, kuinka bussini oli tulossa pysäkille vähän matkan päässä.. Tuli siinä pienoinen paniikki ja aloin juosta niin kovaa kuin pääsen.. Onneksi kuski oli reilu ja odotti minua :D tullessani vihdoin bussiin kuski hymyili tavallista enemmän, ja minä tokaisin hänelle "tuli varmaan uusi 200 metrin maailmaennätys" :D On siinä mahtanut muilla bussissa istuneilla olla hauskaa seurata urheilusuoritustani. Mitä tästä opimme? Ehkä jos jaksan, niin menen huomenna pyörällä pysäkille. Tai sitten en.

Koulussa oli heti aamulla kaksoistunti äikkää ja opettaja on yksi ärsyttävimmistä.. Onneksi selvisin niistä tunneista joten kuten. Sillä sen jälkeen oli vihdoin ihanaa tanssia! Meidän tanssi&aerobic ryhmä esittää vapputapahtumassa tanssin koko koululle. vähän jännittää miten muistan kaikki liikkeet yms.. Ryhmässä on kaksi poikaa ja he pitävät kahdestaan breikkiosuuden siinä :D Tulee varmaan aika mahtavaa! <:

Tämä päivä oli kyllä kokonaisuudessaan ihan mukava, sillä iltapäivälle tulikin yllättäen vielä kaksi tuntia tukioppilaskoulutusta (: Tosin jouduin olemaan koulussa tunnin pitempään kuin tavallisesti, mutta ei se nyt kamalasti haitannut kun oli niin mukavaa siellä <: Saadaan aina leikkiä erilaisia leikkejä ja pohdimme yhdessä millainen on hyvä tukioppilas, mitä ominaisuuksia tarvitsemme, miten tehdä seiskojen olo turvalliseksi koulussa, mitkä ovat jokaisen tukioppilaan parhaat puolet jne.. Tosi rentoja oppitunteja mukavien ihmisten kanssa <: eikä tarvinnut olla matikan tunnilla!

Nyt olen yrittänyt äitiä suostutella että pääsisin Kuopioon lauantaina. Luultavasti pääsen, mutta ei se ole ihan varmaa vielä.. Vihdoin! On mukavaa päästä joskus yksin shoppailemaan, saa kierrellä ihan rauhassa eikä tarvitse odottaa ketään. Vaikka on kaverin kanssa shoppauksessa hyvätkin puolensa, on ainakin asiantunteva makutuomari mukana :)