Minua kiinnostaisi tietää, millaisia ohjelmia seuraatte telkkarista jos seuraatte jotain. Eli kertokaas, ja mielellään myös perusteluita miksi juuri kyseinen sarja on hyvä :) Itse voisin myös esitellä muutamia ohjelmia, joita itse tykkään katsoa.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

- Ensimmäisenä voisin sanoa täydelliset naiset. Tykkään juonesta ja henkilöistä, tapahtuu paljon kaikkea eikä siihen kyllästy. Ja esitysaikakin on sopiva :)

 

*Sarja yhdistelee useita tyylejä – draamaa, komediaa, rikosdraamaa, farssia, saippuasarjaa ja satiiria – mutta palkintonsa se on voittanut komedia-kategorioissa. Sarja kertoo viidestä naisesta, jotka asuvat kuvitteellisen Eaglen osavaltion Fairview'n kaupungin lähiössä Wisteria Lane -kadulla. Juonenkäänteet liittyvät päähenkilöiden ihmissuhdeongelmiin, jotka taas kietoutuvat taustalla olevaan mysteeriin. (wikipedia)

 

Nelosella maanantaisin klo 21.00

 

1519170.jpg

 

 

- Seuraavana Selviytyjät. Tosi-tv:tä, jossa tapahtuu aina kaikkea yllättävää. Helppoa valita itselleen suosikki jota kannustaa.

*Tehtävänä on 39 päivän aikana pystyä säilymään mukana kilpailussa ja lopulta voittaa koko kilpailu. Palkintona on suuri summa rahaa, useimmiten miljoona dollaria, jonka voittaja saa. Lisäksi kilpailun aikana kilpaillaan auton voitosta. Yleensä toiseksi tullut voittaa noin 250 000 dollaria. Kolmanneksi tullut voittaa 125 000 dollaria ja neljänneksi tullut 100 000 dollaria. (wikipedia)

MTV3 lauantaisin klo 21.00

1519186.jpg

- Suomen huippumalli haussa. Tykkään seurata tällaisia muoti- ja malliohjelmia. Tästä saa hyviä pukeutumis- ja tyylivinkkejä itselleenkin :D Oma suosikkini ainakin tällä hetkellä taitaa olla Marje tai Darina. Kuka on sinun omasi?

*Kilpailun voittaja saa 25 000 euron arvoisen mallisopimuksen mallitoimisto Paparazzin kanssa, hänestä tulee Max Factorin kosmetiikkakampanjan keulakuva sekä hän pääsee Cosmopolitan-lehden kansikuvaan. (nelonen.fi)

Nelosella sunnuntaisin klo 20.00

1519154.jpg

- Salkkarit. en tiedä onko tätä edes tarpeellista esitellä, kun kaikki varmasti tietävät millainen ohjelma se on. Jatkuvat juonenkäänteet ja sattumat koukuttavat katsojiaan, on pakko saada tietää miten henkilöille käy. Tämä on oikeastaan erittäin ärsyttävä sarja, mutta tähän on niin pirun helppo jäädä koukkuun :D

*Salatut elämät oli aloittaessaan ensimmäinen Suomessa tehty päivittäinen saippuasarja, ja nykyään se on yksi maan suosituimmista televisiosarjoista. Salattujen elämien katsojamäärät ovat useaan kertaan ylittäneet miljoonan rajan, ja sarja on vuonna 2001 saanut yleisövenla-palkinnon. MTV3:lla on sopimus sarjan jatkamisesta ainakin vuoteen 2010 saakka. (wikipedia)

Arkisin MTV3 klo 19.30

1519158.jpg

- Myytinmurtajat. En ole kovin kauaa tätä sarjaa seurannut, mutta olen huomannut että tämä on aika hauska ohjelma :D Kaikkea hienoa siellä aina testataan :P

*Räjähdyksiä, robotteja, tiedettä, myyttejä ja hauskanpitoa. Näistä aineksista on Myytinmurtajat -ohjelma rakennettu. Sarjaa juontavat Jamie Hyneman ja Adam Savage, joilla on yhteensä yli 30 vuoden kokemus erikoistehoste-alalta. (wikipedia)

MTV3 keskiviikkona klo 22.30

1519157.jpg

- Muodin huipulle, pidän ohjelman ideasta ja erilaisista henkilöistä. Tästäkin on kiva valita itselleen suosikki, jota kannustaa kilpailun edetessä <:

*Sarjassa joukko muotisuunnittelijoita saa mahdollisuuden näyttää kyntensä muodin vaativassa maailmassa. Malli Heidi Klumin juontamassa kilpailussa joka viikko kilpailijat saavat uuden haasteen ja parhaiten selvinnyt saa palkinnon tai ainakin koskemattomuuden seuraavaa viikkoa varten. (wikipedia)

subilla torstasin klo 21.00

1519156.jpg