Eilen illalla jaksoin käydä taas lenkillä ja sen jälkeen teki hirveästi mieli lähteä soutelemaan järvelle kun oli niin kaunis ilma. Otin kameran ja virvelin mukaani ja soudin ensin läheiseen saareen. Sieltä jo kuvailin aika paljon luontoa ja jatkoin matkaa vielä pitemmälle. Aurinko oli laskemassa ja siellä oli uskomattoman kaunista! Keskellä tyyntä järveä, eikä ympäriltä kuulu mitään liikenteen melun ääniä, pelkästään veden liplatusta ja linnun laulua. Kaloja en virvelilläni saanut, mutta kauniita kuvia senkin edestä:

                                 1615070.jpg

               1615074.jpg

                               1615075.jpg

                    1615073.jpg

                    1615077.jpg

                    1615078.jpg

Tuon viimeisen kuvan perusteella voisi varmaan sanoa, että järvi tosiaan oli tyyni :D Kesän aikana tulen varmasti tekemään vielä useita samanlaisia veneretkiä, eilenkin soutelin tuolla melkein kolme tuntia ja tulin takaisin kotiin vähän ennen yhtätoista. Itikat alkoivat syödä minua niin pakko oli lähteä.

Tästäkin päivästä taitaa olla tulossa aurinkoinen ja toivottavasti lämminkin. Nyt ainakin vaikuttaa lupaavalta. Ei ole vielä mitään erityisiä suunnitelmia tälle päivälle, kaveri on illalla tulossa käymään mutta muuta en vielä tiedä. Futista voisi ainakin käydä pelaamassa :)

Hauskaa kesäpäivää kaikille! ☺