Kylläpä taas masentaa kun ulkona tuommoinen keli. Ei huhtikuussa kuulu sataa lunta! hoh. Ja nuhankin olen saanut taas vaihteeksi. No mutta jos lopetan tämän angstauksen heti alkuunsa.. Huomenna taas tukioppilaskoulutusta tunnin verran.. (kasiluokkalaisista siis valittu muistaakseni 12 tukioppilasta hakemusten perusteella ja toimimme tulevien seiskojen oppaina uudessa koulussa :)) Meidän ryhmä vaikuttaa todella kivalta ja muutenkin hauskaa olla tukioppilas kun pääsee tunneilta pois aina :P huomenna entiset tukioppilaat tulevat meitä leikittämään ja saamme vinkkejä miten tutustuttaa seiskoja toisiinsa eri leikkien avulla.. :D aika mahtavaa varmaan leikkiä niitten kanssa. :D

Koko ajan hirveästi tekisi mieli lähteä Kuopioon shoppailemaan! varsinkin kirpparille haluaisin nyt :) pitää vähän äidiltä kysellä jos vaikka lauantaina pääsisin bussilla sinne. Pitäisi(?) ostaa ainakin mekko, jotkut kengät, hame, juomapullo jalisharkkoihin :D ja mitähän viel.. kirppikseltä kaikkea kivaa mitä nyt löytäisi halvalla (: ää, pakko päästä sinne!

Mutta jos ketään kiinnostaa, niin tällaiselta näytin tänään:

                  1465074.jpg  

- alla oleva musta t-paita: h&m

- harmaa paita myös h&m

- farkut vero moda

Ärsyttää kun en saa noista kuvista kovin hyviä, kun kotona ei ole hyvää kameraa.. ei ole edes ajastusta siinä niin aika vaikea ottaa kuvia. Jos jonkun hyvän kesätyöpaikan saisin niin voisin kameran tai kännykän ostaa. Olen hakenut kahteen eri paikkaan ja toinen paikka olisi melko varma, mutta siellä ei palkka välttämättä ole mikään kovin hyvä.. Jos siihen toiseen pääsen, niin sitten tulisi rahaa tarpeeksi kameraan :) Tai sitten jos ei, niin pyydän kameran synttärilahjaksi :D tai rippilahjaksi.

Noh, pitää katsoa sitä sitten jos ja kun rahaa saan kesällä :) Mutta nyt pitää mennä tekemään läksyjä ja päästää aina-niin-ihana pikkusiskoni koneelle. Heijsan! :)