Tänään olin tuolla eräällä ala-asteella kertomassa tuleville seiskoille yläasteesta :D Kaksi muuta tukioppilasta ja opo oli minun lisäksi siellä.. Meille annettiin käteen joku neljä sivuinen moniste nippu ja täytyi alkaa kertoaan niille koulustamme diaesityksen avulla :D suu meinasi kuivaa kun oltiin jotain 45 min puhuttu siinä niille :D mutta oli siellä ihan kivaa kun jäi taas äikän tunti pois.

Huomenna olisi tarkoitus mennä erääseen diskoon (tai sitten muuten vaan kylälle pyörimään) ja pari kaveria tulee sitten sen jälkeen yöksi.. päästään yhdessä harjoittelamaan ensi viikon tanssiesitystä :D vähän pelottaa kyllä se, en muista puoliakaan niistä liikkestä ja unohdan ne hetkessä uudelleen. :/ noh, toivottavasti kerkeän oppia ne keskiviikkoon mennessä.

ääh kotona on aloitettu remonttia, kiviseinät on purettu ja hiottu ja täällä leijuu koko talossa sellaista valkoista pölyä.. on hirmu kivaa kun sellainen pölykerros minunkin huoneen tavaroiden päällä :D ja tämä on vasta alkua, kaikki lattiat uusitaan kesään mennessä ja silloin tämä talo vasta kaaos onkin. Ja kaiken lisäksi sisko muuttaa todennäköisesti minun huoneeseen asumaan siksi aikaa kun sen huoneen lattiat laitetaan! :s toivottavasti sen kestää jotenkin.

Ihme, oon jaksanu käydä tämän kevään aikana lenkillä jo kaksi kertaa :D tälläkin viikolla muistaakseni kävin. Mutta onhan minulla normaalisti kaksi kertaa viikossa jalisharkkoja 1,5h, tanssi&aerobic 2 tuntia, normiliikunta 2 tuntia ja torstaisin käyn säbää pelaamassa yhdellä salivuorolla :) Tänäänkin voisin muuten sinne lähteä, puol seiskalta alkaisi. Mutta kuinkas paljon sinä harrastat liikuntaa? ja mitä?

1495264.jpg

Ja on taas mahtava loppukevennys, saatte hihittää tuolle erittäin epäselvälle kuvalle minusta <: mutta nyt tämä tyttö lähtee urheilemaan :D, joten näkemisiin :)