Joo elikkäs eilen oli ne pelottavat matikan kokeet ja tänään fysiikka.. Matikan koe oli kyllä yllättävän helppo ja saatan saada siitä ihan hyvänkin <: (johtuneeko siitä että valvoin yö myöhään opiskellen niitä asioita?) Noh mutta sitten tämä fysiikan koe meni kyllä ihan penkin alle. En osannut mitään kaavoja ja laitoin niihin ihan arvalla vastauksia.. no eihän sitä kyllä kaikessa voi olla hyvä :) En kerennyt lukea siihen kokeeseen juuri yhtään kun tulin myöhään illalla vasta kotiin jalispelistä. Oli minun ensimmäinen peli, vaikka olenkin pelannut kohta 10 kk. Olin huolestunut joukkemme tasosta jo etukäteen ja valmentajakin varoitteli että saatamme ottaa ihan kunnolla turpiimme siellä :D joukkueessani pelaa porukkaa useista eri kunnista ja kaupungeista ja itse en edes tuntenut kaikkia nimeltä kun osa oli sellaisia jotka eivät olleet meidän harkoissa käyneet aiemmin :/ No mutta joka tapauksessa peli päättyi meidän tappioon 11-0 :D Häviö ei harmittanut yhtään, pääasia että hauskaa oli :) Vastustajat pelasivat kyllä kovaa peliä ja ansaitsivat voittonsa.

Äsken tulin sitten koulumme pihalla järjestetystä katusählyottelusta, johon sai muodostaa itse omia joukkueita. Joukkueessani oli kaksi poikaa ja yksi tyttö minun lisäksi ja suoraan sanottuna tiesimme ettei meillä ole mahdollisuuksia pärjätä muille sillä joukkueella :D mutta taas minulle tärkeintä oli se, että oli hauskaa pelata. Hävisimme kaksi ekaa peliä emmekä päässeet sitten enää jatkoon. Palkintona olisi ollut lahjakortteja kesporttiin, voittajalle 30 euron arvoinen, toiseksi tulleelle 20e ja kolmannelle 10e. Olisi niillekin ollut käyttöä, mutta eipä voi mitään.

Hui tänään Suomi pelaa Venäjää vastaan jääkiekon mm-kisoissa :o Tykkään seurailla jääkiekkoa, varsinkin Suomen pelit on kivoja :D nyt olisi kyllä pakko voittaa tämä peli, Suomi on kahden voiton päässä maailman mestaruudesta :)) Itse kyllä uskon henkilökohtaisesti ettei Suomi voita mestaruutta, mutta ainahan sitä kannattaa toivoa. Mutta kyllä ne tänään sen ottelun voittaa, sanoisin näin äkkiseltään että peli päättyy Suomelle 3-2 :D noita on aika hauskaa aina veikkailla huvikseen.. (pienet ilot..:D)

1562101.jpg 1562102.jpg