Pitäisi se mekko jostain löytää, mutta kaveri oli ollut lauantaina Kuopiosta etsimässä mekkoa eikä löytänyt sopivaa.. Ja kuulema sopivat koot olivat loppuneet melkein kaikista malleista. Pitää sinne vielä joskus kesän alussa lähteä äidin kanssa kiertelemään, sillä pakkohan se mekko on ostaa. Jos ei sieltä löydy, niin pitää varmaan käydä vielä Iisalmesta katsomassa, tai sitten netistä tilata. Minulla on vain se ongelma, että olen niin pienikokoinen eikä kaikissa mekoissa ole kokoa 32 :/

Mutta taas vaihteeksi löysin netistä ihania mekkoja ja laitan tähän niitä näytille jos kiinnostaa:

1.1525400.jpg 2.1525409.jpg

3.1525413.jpg4. 1525389.jpg

5.1525406.jpg6. 1525412.jpg

7.1525393.jpg8. 1525402.jpg

Mekot täältä: http://www.forever21.com/

Itse pidän ehkä eniten tuosta ykkösestä, vaikka väri onkin aika räikeä. Toisessa mekossa on kiva malli, mutta kuvio on ehkä vähän turhan sekava. Neljäs on ihana malliltaan, mutta tietääkseni musta ei ole oikein sopiva väri rippimekkoon. Mikä on sinun suosikkisi?

Ja te, jotka olette jo omia rippijuhlianne viettäneet, niin kertoilkaas mistä ostitte mekkonne ja paljonko maksoi (:

Onneksi ei tarvitse enää niistä kengistä huolehtia, sillä laitan melko varmasti se äitini kätköistä löytämäni korkkarit, jotka esittelin edellisessä postauksessani.

Ja niille, jotka ihmettelevät blogini taustan vaihtelua, en ole vielä löytänyt sellaista blogipohjaa joka sopisi täysin minulle. Siksi pohjani saattaa vaihtua vielä useaan otteeseen kun kokeilen erilaisia vaihtoehtoja. Katsotaan jos minulle vaikka jostain löytyisi täydellinen pohja joskus <:

Ajatus huomisesta masentaa kyllä ennätysmäisen paljon. On luvattu taas kylmempää ilmaa ja vettäkin saattaa sataa.. Juuri kun aloin tottua siihen että ulkona tarkenee jo t-paidalla :D Toivottavasti lämpenee nopeasti uudelleen.

Mutta nyt ehkä täytynee lopettaa, joten näkemisiin <: