Nyt oikeasti on sellainen olo että kyllä se kesä tulee kohta vaikka onkin välillä niin kylmää ollut! Tänäkin aamuna heräsin aikaisin kun aurinko paistoi lämpimästi suoraan silmääni. Enää viikko koulua ja sitten vihdoin kesäloma! On sitä kyllä odotettu. Lauantaina todistukset, vähän jännittää että saanko nostettua numeroitani. Luulen että ainakin äikän numeron onnistun nostamaan ysiin :) Mutta jos saan liikunnan pysymään kymppinä, olen tyytyväinen.

Koin muuten melkoisen suuren, mutta positiivisen yllätyksen kun sain tietää matikan ja fysiikan kokeiden numeron. Sain fysiikasta 8½, vaikka kokeessa tuntui etten osannut mitään! ja matikasta tuli 9- :) Vielä historian koe on saamatta, toivottavasti siitä saisin kasilla alkavan että olisi edes jotain mahdollisuutta saada ysi todistukseen.

Nyt viikonloppuna pitäisi aloittaa tyhjentämään huonettani lattian tekoa varten.. Kaikki tavarat jätesäkkeihin ja jonnekin varastoon viikoksi. En kyllä itse tiedä mihin muutan siksi aikaa, mutta eiköhän minulle joku paikka löydy. Huomenna lähden Pieksämäelle futispeliin, tai oikeastaan meillä taitaa olla kolme peliä sinä päivänä. Aamulla seitsemän jälkeen lähden kotoa ja joskus illalla kotiin. On kyllä kiva lähteä, vaikka aika pitkä matka sinne onkin. <:

Kävin eilen koulun jälkeen kaverin kanssa kirpparilla, ja ostinkin sieltä punaisen neulepaidan, jossa napit edessä ja mustavalkoisen pikkumekon. Yhteensä maksoi 8e. Eilen ajattelin niistä kuvat ottaa ja laittaa tänne, mutta tietysti kamerasta loppui taas vaihteeksi paristot eikä meillä löytynyt uusia.. Laitan kuvat tänne heti, kun saan kameran taas toimintakuntoon. Valitsin seiskalla valinnaisaineeksi tekstiilityön, jota olen katunut monen monta kertaa tämän vuoden aikana. Ryhmä on mielestäni melko tylsä, haluaisin paljon mieluummin olla jossain muualla. Mutta on siinä jotain hyvääkin, tällä hetkellä olen tekemässä sellaista mustaa tuninkamekkoa, jossa on rypytys edessä. Se on vielä kesken, mutta vaikuttaa että siitä on tulossa tosi kiva, voisin pitää sitä koulussakin jos vain ehdin saada sen valmiiksi <: Kesällä ainakin sitä pidän sitten. Laitan siitäkin kuvan tänne heti kun saan sen valmiiksi.

Ja loppuun piristykseksi pari ihanaisen asoksen uutuutta:

1583375.jpg 1583377.jpg

Hauskaa viikonloppua kaikille ja nauttikaahan tästä tulevasta kesästä! Moiks!