Vihdoin se on täällä, kesäloma! Vähän haikealta kyllä tuntui kun tietää että ei näe kavereita enää niin usein.. Ja suuri osa kamuista on lähdössä heti maanantaina riparille, ja minulla leiri vasta heinäkuussa. Mutta silti ihanaa että on kesä ♥ On niin paljon kaikkea mitä kesän aikana meinaan tehdä, mm. Uida, ottaa aurinkoa, valokuvata, olla töissä, shoppailla, pelata futista, aloittaa lenkkeily (cooperiin pitää harjoitella nimittäin ;)), olla riparilla, olla serkkujen kanssa, viettää aikaa poikaystävän ja kavereiden kanssa mahdollisimman paljon ja opetella ajamaan skootterilla sekä hankkia mopokortti :D

Tämä viikko on ollut koulussa aika rento, eilen mm. oli ensin kevätkirkko ja sen jälkeen siivousta. Oppilaskunta jakoi myös humoristisia kunniakirjoja, esim. vuoden hunksi, kaikkien kaveri, einstein ja vuoden rokkari. Eniten hilpeyttä taisi kuitenkin herättää kunniakirja, jonka minä sain :'D

"Vuoden 2008 pari Riina ♥ Henkka

Teidät on valittu vuoden pariksi, koska olette osoittaneet suurta ihastumista olemuksellanne ja suloisuudellanne. Olette myös ihailtava pari joka todellakin viihtyy toisetensa seurassa. Onnea ja menestystä tuleville vuosille!"

Olin lievästi sanottuna punainen kun kävelin hakemaan kunniakirjaa koko koulun katsellessa vieressä :D mutta aika hauska yllätys tämä kyllä oli.

Ja tänään siis saimme ne pelottavat ja kauan odotetut todistukset! Taidan jopa uskaltaa julkistaa sen täällä:

Käyttäytyminen   9 

Äidinkieli ja kirjallisuus   8

Ruotsi   8

Englanti   9

Matematiikka   8

Fysiikka   9

Terveystieto   9

Biologia   9

Maantieto   8

Historia   9

Kotitalous   9

Tekstiilityö   9

Liikunta   10

Tanssi ja aerobic (b-valinta)  S

Keskiarvo oli 8.75 :) olen kyllä melko tyytyväinen, äikän olisin uskonut nousevan ysiin, mutta ope nyt taisi olla vähän tiukempi minun tapauksessa.. Mutta aiheesta toiseen, sain kameraan vihdoin pattereita, ja kuvasin sen itse tekemäni tuninkan ja punaisen neuleen jonka ostin kirpparilta joku aikaa sitten. Ja tässäpä teille kuvia niistä:

1603449.jpg

Eli tässä se tuninka. Alla on musta t-paita, tässä on sellaiset ohuet olkaimet joten parempi on käyttää jotain paitaa alla. Edessä rypytys (joka ei kuvassa näy nyt riittävän selvästi..) Meinasi välillä mennä hermo tuon rypytyksen kanssa, mutta kyllä tuo loppujen lopuksi ihan hyvin onnistui.

1603450.jpg

Sama tuninka mutta kokeilin että miltä vyö näyttäisi tuossa, ja kivaltahan se! Tälleen voisin myös pitää tätä :)

1603451.jpg

Ja tämä on se kirpparilöytöni, jonka hintaa en enää muista (mutta joka lukee jossain aiemmassa postauksessani) Edessä pienet punaiset napit. Käytin tätä kevätjuhlassa mustan hameen, valkoisen t-paidan, legginssien ja valkoisten ballerinojen kanssa.

Mutta nyt taidan päättää tämän postauksen.. Saatan kesällä kirjoitella tänne vähemmän, varsinkin jos kesästä tulee lämmin ja aurinkoinen. Sillä eihän silloin voi koneella istua, vai mitä? ;) mutta koitan silloin tällöin kirjoitella tänne kuulumisiani.

Mahtavaa kesää kaikille ja nauttikaa lomasta! ♥