Pari viimeistä päivää ovat olleet aika lailla siivouspainotteisia. Eilen tyhjensin huoneeni lopuistakin tavaroista ja muutin rantasaunalle asumaan. Seuraavaksi isä alkaa tehdä minun huoneen lattioita, enkä tiedä kauanko joudun evakossa olemaan. Rantasaunassa saatan tosin nukkua pitempäänkin, vaikka huoneeni valmistuisi, sillä siellä on rauhallisempaa ja viileämpää nukkua kesäisin. Monena kesänä olen siellä nukkunut. Tässä muutama kuva (hieman sotkuisesta) väliaika-asumuksestani:

                              1612625.jpg

             1612629.jpg

                             1612626.jpg

Siellä siis sängyn yläpuolella tuollainen söpö, hieman prinsessamainen hyönteisverkko, koska itikoita kesäaikaan sinne aina pääsee.

Tänään menin heti aamusta siivoamaan tulevalle kesätyöpaikalleni kauppaa. Siellä kahden hengen voimin siivosimme koko kaupan, pyyhin hyllyjä, pöytiä, pesin seinät ja ikkunat ja putsasin jääkaapit ja pakastimet. Vähän meinaa kädet olla kipeinä ja kurttuisina kun melkein 4 tuntia pidin märkää luuttua kädessä :D Vielä toinen samanlainen talkoopäivä on tulossa ilmeisesti huonenna tai ylihuomenna, jolloin kasaamme kaikki hyllyt paikoilleen. Ensi viikolla sitten tulee kaikki tuotteet ja ne täytyy asetella hyllyihin. Avajaiset on todennäköisesti torstaina. Ihan kivasti hommaa siellä on, mutta ei minun tarvitse jokaisena talkoopäivänä siellä olla mukana onneksi.

Perjantaina pääsisin Kuopioon etsimään kunnolla sitä rippimekkoa, ja tällä kertaa se olisi melkein pakko löytää. Pitää myös ostaa kaikkea tarpeellista mitä tarvitsee sitten riparille mukaan, ja katsoa jos löytäisin jotain vaatteita eräisiin häihin joihin olemme menossa lauantaina.

Mutta nyt täytyy lähteä tekemään ruokaa, joten heijsan! :)